divendres, 19 de març del 2021

EL NOSTRE PROJECTE DE LES ARANYES 🕷️ 🕸️

Hola famílies!
 
Estem molt contents de poder explicar-vos el nostre projecte de LES ARANYES! 🕷🕸
 
Com ja sabeu, vàrem fer una votació a principi de curs i el nom que va sortir per a la classe va ser: LES ARANYES. Des del primer moment semblava que estàvem predestinats… ens hem trobat moltes aranyes a classe, al pati, als passadissos… A més, som un grup molt interessat en la natura i, especialment en els animals.
Vàrem intentar tenir una aranya de mascota, però la cosa no va resultar com esperàvem. 😅
 
En tornar de les vacances  una aranya  que es diu Nana ens va deixar una nota a la classe per ajudar-nos a conèixer més a les aranyes. Cada setmana o cada dues ens deixa una nota nova amb una pregunta, segons el que li vàrem dir que volíem aprendre: on viuen i què mengen? (així podríem cuidar una de mascota!), però a poc a poc ens van sorgint més preguntes: com són? (perquè n’hi ha moltes i no són iguals), com neixen? (ara estem molt centrats en aquest tema) i comencem a demanar-nos d’on surt la teranyina? Alguns pensen que la treuen pel “culete”… Ho anirem aprenent durant les pròximes setmanes.
 
Hem començat amb el seu hàbitat, coneixent diferents hàbitats i classificant diferents animals. Ara ja sabem quin són els de les aranyes.
També ens va enviar unes imatges retallades que vàrem discriminar i classificar, per després composar de manera cooperativa, descriure i veure que eren 4 aranyes diferents. També hem rebut unes targetes amb informació i sabem els noms, l’hàbitat de cada una, els tamanys, què mengen, quina fa teranyina i quines no i el número d’ulls que tenen! Després de treballar-ho a classe i jugar amb els materials estem creant els nostres llibrets del projecte. Quan estigui acabat ho durem a casa per ensenyar-vos tot el que hem aprés. Però no tingueu pressa, que cada dia volem aprendre alguna cosa nova!
 
Aquí teniu algunes imatges del que us hem explicat:







Bon cap de setmana a tots i totes! 

Ens tornem a veure el dilluns. Recordeu que anirem a l'ambient de "Mou-te" i necessitarem roba còmoda i sabates que siguin fàcils de posar. 

🕷Les aranyes🕷

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU ARANYES! 🕷💗

Hola famílies, L'últim dia d'escola ens vam acomiadar fent una petita festa amb els nostres companys/es del grup amb els quals hem c...