divendres, 19 de març del 2021

AIXÍ HEM TREBALLAT LA GRAFIA DELS NOMBRES!

 Hola famílies!

Ens agradaria compartir amb vosaltres algunes activitats que hem fet aquestes setmanes a l’ambient de DIVERMATES. Dir-vos que cada vegada estem més motivats amb els nombres i les activitats de logicomatemàtica, ja que a través d’aquestes podem resoldre “reptes” i situacions diàries que ens trobem a l’aula.

Partint de la nostra curiositat envers aquests aspectes hem aprofitat per treballar el traç i la direccionalitat de la grafia dels nombres de manera lúdica i vivencial, realitzant dues activitats que ens han despertat un gran interès i que esperem repetir ben aviat.

La primera activitat ha consistit a treballar la grafia dels nombres a través de la pissarra digital que tenim a l’aula, observant-nos i ajudant-nos els uns als altres, però sobretot aprenent a respectar el nostre torn per poder utilitzar la pissarra.


La segona proposta l’hem desenvolupada en un espai que també ens agrada molt, el pati. Aquesta ha consistit a agafar guixos de colors, pinzells i aigua, i utilitzar el terra del pati com a pissarra per treballar la direccionalitat i el reconeixement dels nombres de manera diferent i divertida.



Les dues pròximes setmanes estarem a l'ambient de LA MÀGIA DE LES LLETRES. 

Bon cap de setmana famílies!

⭐Les estrelles⭐

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU ARANYES! 🕷💗

Hola famílies, L'últim dia d'escola ens vam acomiadar fent una petita festa amb els nostres companys/es del grup amb els quals hem c...