dilluns, 16 de novembre del 2020

Novembre

 Bones tardes famílies,

Cada dia quan arribem a l’escola un encarregat és el responsable de fer l’assemblea i encara que no us ho havíem dit, és una cosa que ens agrada molt.  També, als moments de vida d’aula hem pogut consolidar les normes del grup mitjançant emocions associades a accions quotidianes que vivim en el grup.


En el transcurs d’aquestes dues setmanes hem passat per DIVERMATES i per LA MÀGIA DE LES LLETRES. Com que ja hem passat per tots els ambients, anem coneixent els jocs i les activitats que més ens agraden, i també anem introduint-ne d’altres amb la finalitat d’anar ampliant els nostres coneixements. Hem treballat els números i les lletres, la seva grafia, els agrupaments, les seriacions, les sumes, les formes geomètriques,... la veritat han estat dues setmanes molt intenses en quant als nostres aprenentatges.



A les sessions d'anglès aprenem molt amb les cançons! Per una banda, hem treballat les parts de la cara i hem format una, punxant o retallant les parts i aferrant-les segons considerem que estan situades. Per una altra banda, hem treballat les emocions i hem dibuixat la nostra cara a la llibreta en funció de l’emoció que sentíem.

A les sessions de música hem après la cançó del "Caragol treu banya" i “La tardor”. Hem cantat, hem fet ritmes, hem decorant el dibuix. A més a més, segons el nivell, escrivíem el títol i algunes paraules que estaven en blanc de la cançó. Que no se’ns oblidi!! També la cançó de l’abella 🐝.

Els contes que hem vist en profunditat han estat “El peix blanc” i “El meu amic el extraterrestre”. A més del conte “Animalades”, amb el que cada setmana treballem una lletra, per això, partim de les inicials dels nostres noms. Hem fet la A (Ángel, Alba i Alma) i la B (Bruno). Segons el nostre grau maduratiu podem començar a conèixer el nostre nom o fins i tot escriure més paraules que comencen amb aquestes lletres.

Referent al projecte de les abelles, hem realitzat diverses converses sobre les seves característiques i han sorgit preguntes com: D’on surt la mel? Què es una bresca d’abelles? Per què piquen les abelles?... i a poc a poc anirem responent a totes aquestes preguntes per les que tant interès tenim.

Encara que heu de saber que el pati és un dels nostres moments favorits i sempre se'ns fan massa curts.

La pròxima setmana estarem a l’ambient MOU-TE (recordeu que hem de dur roba còmoda i calçat que puguem posar-nos i llevar-nos amb facilitat).

Una abraçada famílies!

🐝Les abelles🐝

2 comentaris:

BON ESTIU ARANYES! 🕷💗

Hola famílies, L'últim dia d'escola ens vam acomiadar fent una petita festa amb els nostres companys/es del grup amb els quals hem c...