divendres, 26 de març del 2021

SORTIDA A "CAN PLANETES"

Hola famílies!

Avui hem anat a "Can Planetes", una casa molt a prop del riu de Santa Eulària per veure com es treballava la terra abans, coincidint amb l'inici de la primavera i les ganes que tenim de plantar les llavors que anem recollint per tot el pati.

Hem anat en bus, el que ja era tot una experiència que teníem moltes ganes de viure (però moltes!). Hem arribat per un camí on hem vist gallines i moltes flors.


En arribar ens ha rebut na Pepa, la nostra guia. Ella ens ha mostrat imatges d'animals i plantes que viuen a prop del riu, ens ha explicat com s'ho feien abans les persones per aconseguir l'aigua del riu per fer tot el que ara fem a casa amb molta facilitat. Han sorgit dubtes com "I com es dutxaven abans?" i ella ens ho ha explicat molt bé. Hem vist un molí manual per fer farina i un altre molt més gran que funciona amb l'aigua. També hem vist granotes, un fameliar, les eines que feien servir abans per treballar la terra, i fins i tot una cabra! 

Hem esmorzat a l'ombra d'un arbre i hem jugat al camp, agafant flors i plantes i alliberant molta energia.



Després hem caminat seguit el riu on hem vist ànecs i alguns ous a l'aigua, fins a arribar a un parc, on hem jugat un poquet més, esperant al bus de tornada. 



Hem acabat esgotats, però "ha estat molt, molt divertit!". Ens ha agradat poder sortir del cole, viure una aventura, veure cosetes interessants de la nostra illa i experimentar la primavera.

Tornarem a l'escola dilluns per veure les fotos tots junts.


Passeu un bon cap de setmana!

🕷Les aranyes🕷

3 comentaris:

  1. Gracias, las fotos están preciosas le encantó todo estaba súper ilusionado

    ResponElimina
  2. Quina gran excursió, en Toni ho ha passat genial!!!

    ResponElimina
  3. Esta súper chulo gracias 🙂...! El santy se lo paso muy bien

    ResponElimina

BON ESTIU ARANYES! 🕷💗

Hola famílies, L'últim dia d'escola ens vam acomiadar fent una petita festa amb els nostres companys/es del grup amb els quals hem c...