divendres, 19 de març del 2021

I nosaltres, què podem fer?

Bones tardes famílies,

A les abelles ens agrada molt el conte “¿Qué le pasa al planeta?” el deixem enllaçat per si el voleu mirar. 

Arrel d’aquest conte ens hem plantejat que podem fer nosaltres per ajudar-lo, però ens vàrem sorgir alguns dubtes. Què passa amb el plàstic que arriba a la mar? Alguns infants sabem que els animals se’l poden menjar o s’hi poden quedar enganxats. I, tot el que arriba a l’aigua es desfà? Les tovalloletes també? Alguns pensàvem que si i altres que no. Així que decidirem fer un experiment amb diferents objectes que a vegades hem vist tirats per les nostres platges. 

Els llençarem dins una tina amb aigua simulant la platja i ho vàrem barrejar, com fa les oles. El paper va ser el primer a desaparèixer, la resta d’objectes continuaven allí.






I decidirem esperar un dia més, que va passar amb les llaunes, les botelles, els taps...? que seguien allí, fins i tot les tovallotes! Però, i ara que podem fer? Algunes idees són ajudar als animals a que no es facin mal, netejar l’arena de les platges i el fons de l’aigua, recollir fems del camp perquè quan hi ha vent acaba en el mar, reciclar... Hem de continuar investigant com ho podem fer! De moment tot el que trobem al pati i el que va quedar a la tina ho reciclem. 




Esteu atents que les abelles volem continuar contribuint amb el planeta!

Una abraçada famílies!

🐝Les abelles🐝

2 comentaris:

BON ESTIU ARANYES! 🕷💗

Hola famílies, L'últim dia d'escola ens vam acomiadar fent una petita festa amb els nostres companys/es del grup amb els quals hem c...