dissabte, 31 d’octubre del 2020

Un fin de mes terrorífic!

Bon dia famílies,

Com ja sabeu aquests dies hem estat a l’ambient de SOM ARTISTES.  Hem treballat la tardor des d’una perspectiva artística, els colors i les seves mescles. També, hem pintat amb bastonets, amb esponges, amb pinzell, amb taps de suro... les aquarel·les ens encanten, però les temperes encara més perquè els colors queden més vius!

El contes d’aquesta setmana ha estat “Cómo mola tu escoba”, el varem contar amb titelles i varem riure molt.


La sessió d’anglès d’aquesta setmana ens ha encantat, ja que tractava de Halloween i és una festa que ens agrada molt. Hem cantat i ballat, però també hem conegut la història d’un monstre molt peculiar: “Big green monster”. A més a més, el divendres hem pogut celebrar la tardor d’una manera molt especial, ja que hem anat disfressats a l’escola i hem pogut olorar i tastar algunes fruites i verdures de la tardor.


Com ja s’acaba el mes d’octubre aprofitem també per felicitar a n’Alma que va cumplir 3 anys! 
Moltes felicitats de part de totes les abelles!

Recordeu que dilluns és festiu. La pròxima setmana estarem a l’ambient de DIVERMATES.

Volem informar-vos que, com que ja heu pogut veure que fem a cada ambient i com organitzem les setmanes, a partir de novembre publicarem dues vegades al mes (cada dues setmanes).

Bon cap de setmana a tots i totes!

🐝Les abelles🐝



4 comentaris:

BON ESTIU ARANYES! 🕷💗

Hola famílies, L'últim dia d'escola ens vam acomiadar fent una petita festa amb els nostres companys/es del grup amb els quals hem c...