divendres, 23 d’octubre del 2020

It's Friday!

Bon dia famílies!

Ja s'acabat aquesta setmana que ens ho hem passat tan bé i hem après tantes coses. Com ja sabeu hem estat a "Construccions i minimons" i clar, hem inventat i creat mooooltes coses. Mireu, mireu!



És una altra manera de treballar la motricitat fina. A més, estem treballant amb la nostra llibreta a partir de diferents activitats: contes, plasmacions d'activitats, el nostre nom... A poc a poc anem introduint més cosetes, per generar més sorpresa i motivació... i ens encanta! Fins i tot hem construït una aranya gegant amb material de l'aula!



La sessió d'anglès d'aquesta setmana ens va fer suar... treballant el cos el vàrem moure amb uns ritmes i unes velocitats... Aquí tenim els vídeos que hem cantat i ballat, per si volem practicar a casa!




Ja ens ha tocat canviar de pati i, tot i que no és igual, hem trobat moltes opcions i ens hem divertit molt també. Hem corregut, hem jugat a la rotllana de troncs, hem construït torres molt altes, pujat als arbres (i saltat!!), descansat a la gespa...


La setmana que ve ens toca anar a l'ambient "Experimentem amb la natura"!

Bon cap de setmana a tothom!

🕷Les aranyes🕷

1 comentari:

BON ESTIU ARANYES! 🕷💗

Hola famílies, L'últim dia d'escola ens vam acomiadar fent una petita festa amb els nostres companys/es del grup amb els quals hem c...